Zelf úw eigen woning laten bouwen?

  • Zoekt u een betrouwbare partner voor de begeleiding van uw project?
  • Bent u geïnteresseerd in duurzame oplossingen?
  • Wilt u hulp bij uw financiële overwegingen?
DURV! helpt u verder

010 – 744 63 09

Zelf bouwen

Wat kost dat?– een overzicht –

INHOUD

Zelf úw eigen woning bouwenFinanciële overwegingenDuurzame oplossingenPlan van AanpakWat kan DURV! voor u doen?

Zelf úw eigen Woning Bouwen

Zelf uw woning bouwen betekent veel vrijheid hebben om uw woonwensen te realiseren. U geeft uzelf daarmee de kans om iets unieks voor u en uw gezin te creëren. U bent daarmee niet meer afhankelijk van hetgeen de markt vaak aan standaard woningen aanbiedt. Zo’n stap hoeft helemaal niet zo groot te zijn, maar u moet wel weten wat uw wensen zijn, hoeveel budget u heeft, waar u wilt wonen, u moet kunnen organiseren en vooral een reëel doel voor ogen hebben. Waar u vooral voor op moet passen is om niet te hoog te grijpen en bovenal een woning bouwen, die in gebruik en onderhoud zo weinig mogelijk kost. Bouwen met slimme investeringen zodat u uw woonlasten beperkt zonder dat u inlevert aan uw hoge wooncomfort!  U kunt hier meer over lezen in het artikel ‘Zelf bouwen aan uw droom

Financiële Overwegingen

Kiest u voor gemak of DURVt u ‘de strijd’ aan?!

Om het maar even scherp te stellen: als u alles aan een projectontwikkelaar en een aannemer overlaat, bent u gegarandeerd het duurste uit met een zeer beperkte keuze. Zij hebben al een standaard aanbod en daar zitten al heel wat kosten in verdisconteerd. U hoeft verder weinig te doen, behalve na te denken over een meer- en minderwerklijst, u laat u af en toe informeren op informatiebijeenkomsten en verder hoeft u alleen de bouwtermijnen te betalen totdat de woning is opgeleverd. U besteedt in feite alle werkzaamheden, die bij een totaal bouwproces komen kijken, volledig uit. Realiseert u zich wel dat alles wat men een ander laat doen, nu eenmaal geld kost. U moet natuurlijk wel zelf een hypotheek afsluiten, voor zover u zelf onvoldoende geld hebt.

Lees verder…

Duurzame oplossingen

Plan van Aanpak

Het bouwen van uw eigen woning is een heel proces. U heeft te maken met de coördinatie van verschillende partijen, financiële zaken, kennis van materialen en regelgeving. Om u enig inzicht te geven, kunt u ons beknopte stappenplan bekijken.

Stappenplan

Wat kan DURV! voor u doen?!

Wilt u uw eigen woning laten bouwen, dan kunt u een beroep doen op DURV!  Op bouwtechnisch gebied, op het kiezen van een bouwsysteem en technische installatie die het meeste rendement oplevert, op het gebied van domotica, op het vinden en selecteren van een architect en op het vinden en selecteren van aannemer en onderaannemers. Maar ook voor het maken van een TCO-berekening en een overzicht van de totale verwervings- en onderhoudskosten van uw investering. Kortom, de keuzes die gemaakt moeten worden die leiden tot het meeste wooncomfort voor u, met oog voor uw budget en toekomst.  

Zelf (laten) bouwen lijkt misschien een grote stap, maar met DURV! is deze stap minder groot dan u denkt.

DURV!t u dit aan?

010 – 744 63 09